Porc tăiat în parcarea unui bloc. Cu ce sancţiuni s-a lăsat operaţiunea

Porc tăiat în parcarea unui bloc. Cu ce sancţiuni s-a lăsat
operaţiunea

Bărbaţii au tăiat porcul în văzul a zeci de oameni FOTO: ziarulargesul.ro

Doi bărbaţi care au tăiat un porc în parcarea unui bloc din Piteşti au fost amendaţi de Poliţia Locală chiar înainte să se apuce să îl pârlească, după ce mai mulţi locatari au alertat autorităţile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul neobişnuit s-a produs marţi 15 decembrie în parcarea mai multor blocuri din cartierul Războieni. Timp de aproape o oră, cei doi bărbaţi şi-au văzut nestingheriţi de treabă, tăind porcul direct pe asfalt, fără vreo măsură de protecţie şi fără să le pese că prin zonă treceau zeci de oameni. Mai mulţi trecători chiar au imortalizat momentul. Cei doi bărbaţi aduseseră în parcare şi o mătură şi un făraş pentru a curăţa asfaltul de sângele porcului sacrificat.

Cei doi bărbaţi au scos inclusiv o butelie, cuţite şi mai multe prosoape pentru a pârli şi ulterior tranşa porcul.

Numai că la un moment dat mai mulţi vecini din cele patru blocuri ce înconjurau parcarea au sunat la Poliţia Locală Piteşti. În scurt timp au sosit doi poliţişti, iar bărbaţii au fost amendaţi cu 200 de lei, fiind nevoiţi să întrerupă ritualul pârlirii porcului.

 

Vă mai recomandăm şi:

Percheziţii la Primăria Capitalei. Sunt vizate Serviciul de autorizări şi Direcţia de urbanism, legat de construirea unor blocuri în Bucureştii Noi

 

Angajată de la Cadastru, reţinută pentru o mită de 18.000 de lei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările