Pitesti: O iapă abandonată a fost eutanasiată

Pitesti: O iapă abandonată a fost  eutanasiată

Cruzimea oamenilor faţă de animale pare fără limite în unele cazuri. Ieri după-amiază, pe marginea drumului, la ieşire din Piteşti spre Ştefăneşti, se afla o iapă într-o stare jalnică. Oamenii care au văzut că bietul animal abia se mai ţinea pe picioare şi era foarte slăbit au anunţat inpectorii de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş.

Piteşti:"Ziua Porţilor Deschise", cu Monica Tatoiu

Piteşti:

Monica Tatoiu a fost prezentă, aseară,  la Pitești ,în cadrul festivităţilor legate de  „Ziua Porţilor Deschise” la Oriflame. Evenimentul a fost organizat în cadrul Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu” din Piteşti.  Vizitatorii s-au putut relaxa cu un masaj, au putut testa cele mai noi produse în materie de întreţinere şi înfrumuseţare şi cumpărătorii au beneficiat de reduceri de 50% la toate produsele O

Dacă atunci când am scris prima parte a acestui Dicţionar de leadership 2020 ne uităm la ce înseamnă efectele celei de a patra revoluţii industriale, astăzi suntem în plină pandemie. Cu consecinţe pe care nu ştim să ni le imaginăm. Experienţele trecute ne pot da câteva indicaţii despre ariile în care ne-am putea uita, însă este foarte posibil ca nici una dintre soluţiile aplicate în crizele financiare trecute să nu funcţioneze.

acum 2 zile · comentarii (0)

Drapelul Republicii Macedonia de Nord este arborat, începând de astăzi, alături de cele ale celorlalţi 29 Aliaţi transatlantici. Al 30-lea membru se alătură cu mândrie, cu drepturi depline, dar şi cu o responsabilitate perfect asumată, celei mai de succes alianţe politico-militare din istorie. Este un moment pe care îl aşteptăm cu toţii de mulţi ani – unul cu adevărat istoric şi care trebuie celebrat ca atare.

acum 2 zile · comentarii (29)

Flautistul Ion Bogdan Ştefănescu este solist al Filarmonicii ”George Enescu”, prof. univ. dr. la catedra de flaut din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti şi solist al Filarmonicii ”Banatul” din Timişoara. Pe de altă parte, este una dintre cele mai efervescente personalităţi intelectuale din domeniul artelor spectacolului din România.

acum 2 zile · comentarii (0)

Chiar dacă nu apare ca fiind prioritară pe reţelele sociale şi, în consecinţă, nu este încă subiect de discuţie obligatoriu între trolii angajaţi ai diferitelor grupări de influenţă, întrebarea este studiată intens la nivelul unor grupe de studiu care fac propunerile vizând viitoarea organizare a marilor campanii de reechilibrare politică post-pandemie.

acum 3 zile · comentarii (35)

Preşedintele României a venit şi ne-a spus că plata ratelor către bănci, atunci când persoanele fizice sau juridice sunt afectate de consecinţele crizei sanitare, se poate amâna cu până la 9 luni. Ce nu ne-a spus preşedintele, adică a minţit prin omisiune, este că în fapt nu vorbim de o suspendare deoarece ratele neplătite se capitalizează la creditul restant.

acum 4 zile · comentarii (5)

Odată cu intrarea ţării în stare de urgenţă, romii florari din Bucureşti şi-au închis chioşcurile. Stabilitatea unui loc de muncă, veniturile modeste, dar constante, şi mai ales posibilitatea promovării unei meserii tradiţionale, le erau asigurate de activităţile economice desfăşurate în Bucureşti, în aproximativ 500 de chioşcuri amplasate în zonele cu vad din capitală.

acum 6 zile · comentarii (23)
Postari Recente