Cultură de cannabis, la solar, în Argeş. Drogurile erau vândute în judeţ

Cultură de cannabis, la solar, în Argeş. Drogurile erau vândute în judeţ

Cannabis la solar. Foto IPJ Argeş

O adevărată cultură de cannabis a fost descoperită, săptămâna aceasta, în Argeş. Plantele, cultivate la solar, ajungeau, sub formă de droguri, pe piaţa din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au efectuat joi două percheziţii domiciliare, la locuinţele unui bărbat bănuit că deţine droguri de risc.

"În urma percheziţiilor efectuate în localităţile Piteşti şi Oarja, la locuinţele bărbatului, au fost descoperite mai multe plante de cannabis, fragmente de substanţă vegetală, precum şi instalaţii artizanale de creştere a plantelor, instrumente de prelucrare şi de cântărire", precizează IPJ Argeş.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna martie 2021, până în prezent, acesta ar fi comercializat cannabis în judeţ.
 
Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, iar după administrarea probatoriului, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de 30 iulie a.c., Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Title


Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. 

La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.

Title
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările