Vânător ucis de urs, la o partidă de vânătoare. Animalul i-a sfâşiat artera femurală

Vânător ucis de urs, la o partidă de vânătoare. Animalul i-a sfâşiat artera femurală

Ursul l-a prins pe bărbat de picior

Un bărbat de 40 de ani care participa la o partidă de vânătoare a fost atacat de urs şi a murit în urma rănilor căpătate. Animalul i-a ieşit vânătorului în cale, pe o potecă de pădure.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un vânător din judeţul Argeş a murit, miercuri, după ce a fost atacat de un urs în timp ce participa la o partidă de vânătoare într-o pădure din zona localităţii Aninoasa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Argeş, vânătorul, care este din Vlădeşti, participa la o vânătoare autorizată în zona localităţii Aninoasa, gestionat de AJVPS Argeş.

Alături de el se mai aflau alţi trei vânători, dar bărbatul se îndepărtase de ei în momentul în care a fost atacat de urs pe o potecă din pădure.

Ceilalţi trei vânători au sunat imediat la 112, dar până la sosirea Ambulanţei bărbatul deja decedase

În urma examinării leziunilor, poliţiştii şi medici au constatat că animalul l-a prins pe bărbat de picior şi i-a provocat leziuni grave, sfâşiindu-i artera femurală, fapt ce a dus la pierderi masive de sânge. Victima avea 40 de ani

Medicii legişti vor stabili, în urma necropsiei, cauza exactă a morţii. 

La inceputul acestei săptămâni un alt bărbat din Argeş a murit într-un mod asemănător, după ce artera femurală i-a fost sfâşiată de un porc mistreţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: