„Bryan Adams al României” a susţinut un spectacol pentru colegi

„Bryan Adams al României” a susţinut un spectacol pentru colegi

Cristian Prăjescu participă la finala Eurovision  Foto: TVR

Cristian Prăjescu, candidatul în finala de 12 concurenţi a preselecţiei organizate pentru desemnarea melodiei care va reprezenta România la Eurovision, a dat pe 1 martie un spectacol pentru colegii săi de la Colegiul Naţional „Roman- Vodă” din Roman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concertul a avut loc în sala mare de spectacole din corpul A al liceului şi a fost o recompensă oferită de Cristian Prăjescu şi Sebastian Tudor pentru ajutorul oferit de colegi în promovarea lor. „Colegii au pus afişe în oraş, au împărţit fluturaşi, ne-au promovat pe reţelele sociale şi în pub-urile din oraş”, a spus Cristian Prăjescu.

În cadrul spectacolului au mai evoluat două eleve ale Colegiului Naţional „Roman- Vodă”, Andra Mărdărescu şi Alexandra Nichita, dar şi Sebastian Tudor, colegul lui Cristian, care asigură backingul vocal al melodiei finaliste. „Practic a fost ultima oară când ne-au văzut colegii, înainte de finala de pe 9 martie, pentru că săptămâna viitoare plecăm la Bucureşti”, a mărturisit Sebastian Tudor.

Piesa care va participa la Eurovision din partea României va fi aleasă pe 9 martie. În procesul de selecţie va conta 50% voturile telespectatorilor şi 50% jurizarea. Melodia romaşcanului va avea numărul 8.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările