Un adolescent premiant din Bihor a fost găsit spânzurat la o zi după ultimul examen la Bacalaureat

Un adolescent premiant din Bihor a fost găsit spânzurat la o zi după ultimul examen la Bacalaureat

Un adolescent în vârstă de 18 ani din Bihor, premiant în toţi anii de liceu, a fost găsit mort, vineri, spânzurat într-un copac la marginea municipiului Oradea, la o zi după ce a dat ultima probă a examenului de Bacalaureat, familia sa neavând vreo explicaţie pentru ce s-a întâmplat.

Adolescentul care locuia împreună cu familia în Alparea, localitate în suburbia municipiului Oradea, absolvise Liceul Aurel Lazăr din municipiul Oradea şi vorbise cu familia sa joi, chiar după ultimul examen.
 
Corpul tânărului a fost găsit  în cursul după amiezii de vineri, spânzurat într-o pădurice din spatele unei benzinării de la marginea oraşului. 
 
Băiatul nu a lăsat niciun bilet de adio. 
 
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu, a declarat, vineri seara, că tânărul, care peste câteva zile ar fi împlinit 19 ani, a fost găsit, vineri, la ora 15.12.
 
„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra persoanei din cadrul Poliţiei municipiului Oradea şi poliţiştii Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată, ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a declarat comisarul şef Alina Dinu, precizând totodată că „în cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale”.
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii orădeni sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările