Sute de locuri de muncă pentru orădeni sunt scoase la concurs prin AJOFM Bihor

Sute de locuri de muncă pentru orădeni sunt scoase la concurs prin AJOFM Bihor

Foto: Arhivă

Orădenii care-şi caută un loc de muncă pot alege din peste 300 de oferte de joburi. Pentru absolvenţii de studii superioare există doar 18 locuri de muncă, majoritatea pentru ingineri, dar şi pentru farmacişti sau medici veterinari. Pentru orădenii absolvenţi de studii medii oferta cuprinde peste 140 de locuri de muncă din domenii variate, de la servicii la industria uşoară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Orădenii care vor un loc de muncă pot aplica pentru una din cele 300 de oferte ale AJOFM Bihor. Absolvenţii de studii superioare au la dispoziţie 18 oferte. Ei pot opta pentru proiectant inginer mecanic (şapte posturi), proiectant inginer electro (cinci posturi) , inginer producţie, inginer TCM, inginer, farmacist, medic veterinar, sau manager de resurse umane.

Joburi în domenii variate

Absolvenţii de studii medii, sau de şcoală profesională pot alege din peste 140 de oferte. Ei pot opta pentru ajutor progamator, controlor calitate, tehnician, maistru, laborant, casier, lucrător comercial, agent de pază, mecanic întreţinere, electrician, sudor, frezor, montator electric, dar şi pentru joburi ca ospătar, cameristă, confecţioner încălţăminte şi confecţioner îmbrăcăminte, sau şofer.

Muncitorii necalificaţi pot opta pentru unul din cele 135 de locuri dde muncă. Majoritatea ofertelor sunt pentru manipulanţii de marfă şi pentru paznici.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările