Pădurarul din Bihor împuşcat în cap în timpul unei partide de braconaj a murit

Pădurarul din Bihor împuşcat în cap în timpul unei partide de braconaj a murit

Tatăl a 3 copii şi pădurar la un Ocol privat, bihoreanul Laza Marius a murit după ce a fost împuşcat în cap accidental în timpul unei partide de braconaj FOTO: Facebook Laza Marius

Pădurarul din Bihor împuşcat în cap, vineri, în timpul unei partide de braconaj, a murit sâmbătă după-amiază, partenerul său de vânătoare fiind cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bihoreanul a fost împuşcat accidental, vineri, la prânz, de un consătean cu care ieşise la o partidă de vânătoare la mistreţi care a şi sunat imediat, la 112, ca să ceară ajutor.
 
Marius Laza a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD, şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.
 
 
Ulterior, el a fost transferat la Secţia de terapie intensivă a spitalului, unde a murit sâmbătă după-amiaza. În vârstă de 46 ani şi tată a trei copii, bihoreanul era pădurar la Ocolul privat Codrii Beiuşului. 
 
Reţinut, vineri, şi inculpat iniţial pentru braconaj şi vătămare corporală din culpă, bărbatul care l-a împuşcat pe pădurar, este anchetat acum pentru ucidere din culpă. Se numeşte Sebastian Bologa, are 40 ani şi este consătean cu victima sa. El a fost condus, sâmbătă după-amiaza în pădurea în care s-a produs accidentul, pentru reconstituire.
 

Vă recomandăm să mai citiţi şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările