Continuă lucrările la Adona III şi se pregăteşte începerea lucrărilor la Adona IV

Continuă lucrările la Adona III şi se pregăteşte începerea lucrărilor la Adona IV

Etapa a treia a lucrarilor

Au fost reluate lucrările la Adona III, termenul de finalizare fiind prelungit până la data de 31 iulie. Pe de altă parte, municipalitatea orădeană a organizat licitaţia pentru etapa a IV-a a lucrărilor, care a fost împărţită pe trei loturi: modernizarea străzii Alexandru Haşaş, modernizarea străzii Moliere şi căile de acces în Cartierul Nufărul II - Şoseaua de centură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucrările la Adona III, demarate în data de 19 noiembrie a anului trecut, au fost întrerupte după o lună. Potrivit municipalităţii orădene, termenul de finalizare a lucrărilor, stabilit iniţial, era de 6 luni, adică până în 14 mai 2013, însă acesta a fost prelungit cu două luni şi jumătate, adică exact perioada în care nu s-a lucrat. Firma executantă este Drumuri Orăşeneşti, iar valoarea lucrărilor, conform contractului, este de 1.412.878,56 lei cu TVA. În total, aici sunt prevăzute a fi realizate 111 locuri de parcare.

În ceea ce priveşte lucrările proiectate, acestea cuprind: alei carosabile şi accese în lungime de 315 m; trotuare cu lăţimea medie de 1,50 m în lungime de 404 m; reţea de canalizare pluvială în lungime de 185,0 m; racorduri guri de scurgere 325 m; cămine de vizitare - 15 bucăţi; guri de scurgere - 43 bucăţi; reţea iluminat public în lungime de 510 metri liniari; stâlpi de iluminat metalici octogonali - 14 bucăţi (H=8m); stâlpi de iluminat ornamentali 4 bucăţi (H=3,75m); corpuri de iluminat - 21 bucăţi; corp lampadar - 4 bucăţi.

Primăria Oradea a anunţat că a scos la licitaţie lucrările de modernizare pentru etapa Adona IV, care vor cuprinde modernizarea str. Alexandru Haşaş (lot I), modernizarea str. Moliere (lot II) şi "Realizarea căilor de acces în Cartierul Nufărul II - Şoseaua de Centură a municipiului Oradea, inclusiv utilităţile aferente" (lot III).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările