Bărbatul bănuit că şi-a ucis iubita şi i-a aruncat cadavrul la marginea unui sat din Bihor a fost capturat. Unde l-au prins poliţiştii

Bărbatul bănuit că şi-a ucis iubita şi i-a aruncat cadavrul la marginea unui sat din Bihor a fost capturat. Unde l-au prins poliţiştii

Bărbatul suspectat că a ucis o tânără universitară din Cluj Napoca, al cărei cadavru a fost găsit în satul bihorean Corniţel, a fost prins, joi seara, la Oradea.

Boné Ferenc, 43 de ani, din judeţul Arad, a fost dibuit de poliţiştii bihoreni în cartierul Velenţa din municipiul Oradea, lângă o Gară CFR de triaj, unde cel mai probabil că dormea într-un vagon dezafectat. Maşina bărbatului a fost găsită, de asemenea, în apropierea gării. Bărbatul îi scosese plăcuţa de înmatriculare.
 
În autoturismul care a fost percheziţionat, joi seara, anchetatorii au găsit şi mai multe obiecte aparţinând victimei, între care şi o borsetă.
 
Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Andreea Andrada Vişan. "Suspectul a fost identificat şi prins ca urmare a unei anchete comune a poliţiştilor din Cluj şi Bihor, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în cadrul căreia s-au făcut permanent schimb de date şi informaţii. Colegii mei au pornit deja spre Oradea, pentru a-l prelua pe suspect, care se află în custodia poliţiştilor bihoreni", a declarat Vişan.
 
Bărbatul fusese dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, miercuri, la scurt timp după ce poliţiştii din Bihor au găsit în satul Corniţel cadavrul abandonat al unei tinere asistente universitare din Cluj Napoca, Molnár Beáta. Ea a fost dată dispărută, luni, de rude, alertate că a plecat sâmbătă dimineaţa de acasă, într-o excursie de o zi, dar nu a revenit şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă.
 
Tânăra a plecat însoţită de iubitul ei, Boné Ferenc, şi ultima dată a postat o fotografie pe contul ei de socializare din localitatea Răchiţele, sâmbăta trecută, la prânz.
 
Miercuri, poliţiştii clujeni au făcut publice fotografia şi semnalmentele bărbatului, dar şi o fotografie a autoturismului cu care acesta a transportat-o pe tânăra ucisă până în Bihor, unde apoi i-a abandonat cadavrul în apropierea unei benzinării dezafectate.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările