AVERTIZARE METEO Cod Galben de ploi, vânt şi grindină în Bihor

AVERTIZARE METEO Cod Galben de ploi, vânt şi grindină în Bihor

Harta judetelor cu cod galben

Avertizare cod galben de ploi torenţiale, vânt şi grindină în aproape toate judeţele din ţară, printre care şi Bihorul. Meteorologii susţin că  aceasta este valabilă de astăzi, de la ora 16.00, până mâine la ora 09.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

După două zile călduroase, vijeliile se întorc. Meteorologii au emis cod galben pentru aproape toată România, astfe că începând din această după amiază şi până mâine la ora 09.00, în Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Oltenia, nordul Moldovei şi al Munteniei, precum şi în zona de munte vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată.


În aceste regiuni se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20...25 l/mp şi izolat 50 ... 60 l/mp.


Pe parcursul zilei de marţi, până în dimineaţa zilei de miercuri, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, Maramureş şi în cea mai mare parte a Munteniei şi Moldovei, precum şi în zona de munte. În aceste regiuni se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 60 ... 70 l/mp.

Mai citiţi:

FOTO Avertizare meteo ignorată de angajaţii RAJA Constanţa. Canalizările, transformate în fântâni arteziene

 

AVERTIZARE METEO Cod Galben de ploi şi grindină în mai multe judeţe din ţară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările