Vilă mistuită de flăcări din cauza unui cablu electric. Trei persoane au fost arse, iar pagubele sunt uriaşe

Vilă mistuită de flăcări din cauza unui cablu electric. Trei persoane au fost arse, iar pagubele sunt uriaşe

Incendiul a avut loc la Costeşti FOTO Arhivă

Autorităţile ieşene au intervenit în localitatea Costeşti, acolo unde trei persoane, toate  în vârstă, au suferit arsuri după ce o casa lor a luat foc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, incendiul a avut loc din cauza unui scurt circuit produs la instalaţia electrică. Ar fi vorba de un cablu defect sau neizolat corespunzător, au stabilit, preliminar, pompierii ieşeni. 

Trei persoane au fost rănite în urma impactului, doi soţi, de 69 şi 66 de ani, precum şi soacra bărbatului, de 82 de ani.

Octogenara a suferit arsuri la nivelul feţei, în timp ce ginerele acesteia a fost şi el ars pe mâini şi faţă în timp ce încerca să o scoată pe bătrână din locuinţă. A treia victimă a suferit şi ea arsuri similare. În cazul tuturor, suprafaţa corpului afectată de arsuri fiind sub 10%. 

Pagubele materiale suferite de proprietar au fost însemnate. Mansarda şi acoperişul au fost distruse aproape în totalitate. Au ars şi electrocasnice din mansardă, fiind afectată şi zugrăveala de la etajul 1. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: