Un ieşean, aprig susţinător al Autostrăzii A8, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Un ieşean, aprig susţinător al Autostrăzii A8, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Adrian Covăsnianu  FOTO ziaruldeiasi.ro

Ieşeanul a fost susţinut de USR PLUS Iaşi pentru a ocupa funcţia de secretat de stat la Ministerul Transporturilor.

Ieşeanul Adrian Covăsnianu a fost desemnat secretar de stat la Ministerul Transporturilor, după ce în ultimele şase luni a ocupat funcţia de consilier onorific al ministrului Transporturilor, timp în care a monitorizat evoluţia proiectelor de infrastructură din regiunea Moldovei. 

Rolul său a fost de a monitoriza evoluţia proiectelor Autostrăzilor A8, A7, A13 şi Varianta Ocolitoare Bârlad, în faza de proiectare, avizare şi implementare. 

Liderul USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău, a precizat că l-a susţinut pe Adrian Covăsnianu pentru funcţia de secretar de stat, pentru că „este unul dintre reprezentanţii societăţii civile care au militat cel mai energic pentru Autostrada A8”.
 
„Construirea acestei autostrăzi şi dezvoltarea infrastructurii în Moldova este prioritară pentru USR PLUS Iaşi. Este o numire valoroasă din două puncte de vedere. Este valoroasă ca semnal, dar este valoroasă şi ca aport de competenţă în Guvern. Adrian Covăsnianu cunoaşte cel mai bine problema infrastructurii din Moldova şi sunt convinsă că va reuşi să accelereze proiectele din domeniu. Suntem hotăraţi să construim Autostrada A8”, a declarat Cosette Chichirău.
 
Ministerul Transporturilor este condus de Cătălin Drulă, din partea Alianţei USR-PLUS. Adrian Covăsnianu îl va consilia pe noul ministru pe domeniile infrastructurii rutiere din Moldova şi pe domeniul feroviar. Adrian Covăsnianu este doctor în Geografie cu teza în dezvoltare regională şi deţine un Master în Mediul Actual şi Dezvoltare Durabilă.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările