Sfârşit de an memorabil pentru un şofer din Vaslui. A fost încătuşat de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şofer încătuşat în seara de Revelion  FOTO ziaruldeiasi.ro
Şofer încătuşat în seara de Revelion  FOTO ziaruldeiasi.ro

Conducătorul auto a tăiat calea ambulanţei care transporta o victimă rănită grav într-un accident rutier. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi şi-a petrecut seara de Anul Nou dând declaraţii la Poliţie.

Joi, 31 decembrie, în ultima zi din an, un şofer din Vaslui a fost încătuşat de poliţiştii ieşeni. Conducătorul auto a tăiat calea ambulanţei care transporta o victimă rănită grav dintr-un accident rutier.

Potrivit presei locale, bărbatul s-a luat la harţă cu oamenii legii care îi făcuseră semn să aştepte trecerea ambulanţei. Acesta a coborât din maşină şi a devenit recalcitrant, adresând cuvinte obscene la adresa poliţiştilor rutieri.

Şoferul a refuzat să se legitimeze şi să sufle în etilotest. În cele din urmă, echipajul de poliţie l-a încătuşat şi l-a preluat pentru a-l transporta la spital. Acesta urma să fie condus pentru a i se preleva probe biologice. 

După ce a fost urcat în maşină, bărbatul s-a răzgândit şi a acceptat să fie testat. Avea o alcoolemie de 0,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat. 

S-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi şi-a petrecut seara de Anul Nou dând declaraţii la Poliţie.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Noi descoperiri istorice la Cazino: deţinuţii politic s-au semnat pe vopseaua de pe grinzi. Apar noi nume ale celor care au muncit la renovare în anii ’50

Trei scandaluri sexuale care au şocat Uniunea Sovietică. Unul dintre ele l-a avut ca protagonist pe Boris Elţîn

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite