Un BMW de 200.000 de lei furat din Belgia, găsit pe platformă în vama Albiţa. Ce a spus şoferul

Un BMW de 200.000 de lei furat din Belgia, găsit pe platformă în vama Albiţa. Ce a spus şoferul

FOTO Politia de Frontieră

Bărbatul care transporta maşina este cetăţean al Republicii Moldova. Le-a declarat oamenilor legii că, la rugămintea unei cunoştinţe, trebuia să transporte autoturismul şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit o maşină marca BMW X4 M Competition, care figura în bazele de date ca fiind furată din Belgia. 
 
Bărbatul care transporta maşina are vârsta de 33 de ani şi este cetăţean al Republicii Moldova. 
 
„În data de 12 iulie, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 33 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un autoturism marca BMW X4 M Competition, an de fabricaţie 2019, înmatriculat în Belgia”, se arată într-un comunicat de presă emis de I.T.P.F. Iaşi. 
 
În urma verificărilor oamenilor legii, s-a constatat faptul că maşina era furată din Belgia. 
 
Bărbatul a declarat că, la rugămintea unei cunoştinţe, trebuia să transporte autoturismul şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.
 
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 200.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările