UPDATE Un bărbat îmbrăcat în costum de Superman a ameninţat că se aruncă de pe acoperişul Teatrului Naţional din Iaşi. Cum s-a încheiat incidentul

UPDATE Un bărbat îmbrăcat în costum de Superman a ameninţat că se aruncă de pe acoperişul Teatrului Naţional din Iaşi. Cum s-a încheiat incidentul

Bărbatul s-a îmbrăcat în superman şi ameninţă că se va arunca de pe clădirea teatrului din Iaşi

Autorităţile din Iaşi au intervenit în zona Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”, acolo unde un bărbat care purta un costum specific eroului de benzi desenate Superman ameninţa că se va sinucide.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 17.20 Bărbatul coborât de pe clădire, fără să fie rănit.

UPDATE 16.50 Negociatorul Poliţiei a urcat din nou pe clădire şi încearcă să îl convingă pe individ să coboare. Acesta nu pare să se lase înduplecat.  

UPDATE 16.20 Bărbatul refuză, în continuare, să coboare deşi, la un moment dat, părea să se fi lăsat convins de către poliţişti. Discuţiile dintre el şi poliţişti s-au încheiat pentru moment.  

UPDATE 16.00 Negociatori din cadrul Poliţiei ieşene încearcă să îl convingă pe bărbat să coboare de bună de pe clădire. O intervenţie în forţă nu este recomandată din cauza riscului prea mare ca bărbatul să nu se arunce în gol 

Bărbatul s-a urcat pe clădirea teatrului înainte de ora 15.00 şi a început să ameninţe că se va arunca în gol. 

La faţa locului au ajuns reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, dar şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din municipiu, care încearcă să îl convingă pe bărbat să coboare de pe clădire. 
 

Un echipaj medical a fost, de asemenea, trimis la faţa locului. Pompierii au umflat o saltea pe care au pus-o la baza clădirii, pentru a preîntâmpina, astfel, o tragedie. 
 

Potrivit primelor inforrmaţii, bărbatul a fost eliberat recent din puşcărie şi a mai ameninţat că se va sinucide şi în trecut. 

Numele său este Cezar O., are 51 de ani şi, la începutul anilor 2000, a fost condamnat pentru terorism după ce a urmărit şase familii şi le-a ameninţat că le va arunca locuinţele în aer dacă nu primeşte câte 1.000 de euro de la fiecare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: