„Seppuku moldovenesc”. Un ieşean şi-a spintecat stomacul şi gâtlejul după care a chemat nevasta să-i ţină lumânarea

„Seppuku moldovenesc”. Un ieşean şi-a
spintecat stomacul şi gâtlejul după care a chemat nevasta să-i ţină lumânarea

Victima a fost salvată la spital

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a înjunghiat în stomac şi în zona jugularei, însă tentativa sa de a se sinucide a eşuat. Medicii l-au operat şi au reuşit să îi salveze viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul din judeţul Iaşi se află în evidenţa medicilor de la Spitalul „Sfântul Spiridon”, el fiind cunoscut ca având afecţiuni psihice. El are 65 de ani şi locuieşte alături de soţie într-un apartament din municipiul Iaşi. 

În cursul zilei de miercuri, 5 decembrie, ieşeanul a vrut să îşi pună capăt zilelor într-un stil specific samurailor japonezi.

A luat un cuţit pe care şi l-a înfipt stomac, dar şi în zona cervicală, foarte aproape de jugulară. 

„Pacientul a ajuns în UPU cu două plăgi provocate de cuţit. În urma observaţiilor s-a constatat că prezenta o plagă latero-cervicală, posibil cu atingerea venei jugulare, şi o plagă epigastrică, probabil penetrantă în abdomen. A fost operat de urgenţă“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.  

După scenele sângeroare, individul a găsit puterea de a-şi striga soţia pentru a-i spune să îi aprindă o lumânare la căpătâi. Femeia a sunat însă la 112 şi ieşeanul a fost transportat de urgenţă la spital. El a supravieţuit operaţiei însă va mai rămâne internat o perioadă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările