Respectul golanilor faţă de poliţiştii de la ţară: „Dumnezeul mă-tii, te omor!“. Ce a păţit bărbatul acuzat de ultraj

Respectul golanilor faţă de poliţiştii de la ţară: „Dumnezeul mă-tii, te omor!“. Ce a păţit bărbatul acuzat de ultraj

Bărbatul acuzat de ultraj a fost reţinut FOTO Arhivă

Un bărbat de 32 de ani din judeţul Iaşi este judecat la Curtea de Apel Iaşi pentru ultraj, într-un dosar în care este acuzat că i-a ameninţat cu parul pe agenţii de Poliţie care au vrut să îl interogheze într-un dosar de tâlhărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristinel Radu a fost deja condamnat de prima instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, el urmând a fi încarcerat dacă sentinţa va rămâne definitivă. Individul ar fi comis faptele la începutul acestui an, atunci când a ameninţat mai mulţi poliţişti care voiau să îl interogheze.

Pe 18 ianuarie 2019, poliţiştii din zonă au primit un apel cu privire la faptul că un sătean ar fi fost tâlhărit de Cristinel Radu. Victima ar fi fost abordată de Radu pentru a-i da o brichetă, iar când a refuzat, ar fi fost lovită puternic cu pumnii şi tâlhărită de 50 de lei.

Poliţiştii însărcinaţi cu rezolvarea cazului şi-au anunţat şeful de post şi au fost îndrumaţi să meargă la locuinţa lui Cristinel Radu pentru a-l audia. Agenţii au fost avertizaţi să aibă grijă, deoarece suspectul este cunoscut ca fiind extrem de violent. Avertizarea avea să se dovedească întemeiată la faţa locului, unde Radu, care locuieşte într-o zonă izolată, a început să îi înjure pe poliţişti şi să îi întrebe ce caută pe proprietatea sa. 

„La un moment dat, inculpatul l-a întrebat pe agentul de poliţie P.V.A. «Ce cauţi la ora asta la mine acasă?», acesta i-a răspuns «Sunt în drum acum, nu la tine acasă». Atunci inculpatul afirmă «Şi, ce ai zis ăi, unde eşti ăi?». Agentul de poliţie îi răspunde «În drum», iar inculpatul s-a repezit spre el, având acel par ridicat deasupra capului, strigând «Aaai...Dumnezeul mă-tii, te omor aici!»“, se arată în motivarea instanţei.

Agentul ameninţat cu parul s-a ferit pentru a nu fi lovit, un martor intervenind şi calmându-l pe agresor. Ulterior, concubina, fratele şi tatăl lui Cristinel Radu au ieşit şi ei în drum şi l-au liniştit pe indidivid. Radu nu a recunoscut ulterior fapta de ultraj, spunând că a reacţionat deoarece s-a temut că va fi împuşcat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: