Poliţist local bătut până a ajuns la spital, după ce a amendat un şofer pentru parcare neregulamentară

Poliţist local bătut până a ajuns la spital, după ce a amendat un şofer pentru parcare neregulamentară

FOTO: Arhivă / Poliţia Locală

Şoferul recalcitrant parcase într-o staţie destinată mijloacelor de transport în comun, în apropierea Serviciului de Paşapoarte din Iaşi, o zonă extrem de aglomerată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un poliţist local a ajuns la spital după ce a fost bătut de un şofer recalcitrant, care s-a enervat după ce a fost amendat pentru parcare neregulamentară.

După ce a fost legitimat de către poliţişti, şoferul a avut un comportament agresiv, deplasându-se la autospeciala de serviciu a Poliţiei Locale Iaşi, în care poliţistul local încheia procesul verbal de constatare a contravenţiei şi a lovit cu picioarele maşina şi pe unul dintre agenţi. 

„În urma agresiunii, poliţiştii locali l-au imobolizat pe conducătorul auto în cauză şi l-au condus la Poliţia Municipiului Iaşi, unde se află şi în prezent, iar poliţistul local s-a deplasat la UPU Sfântul Spiridon, pentru investigaţii medicale”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale Iaşi. 

Conducerea Poliţiei Locale Iaşi a transmis că va începe o cercetare internă, pentru a stabili cauzele care au condus la acest incident şi dacă au fost respectate procedurile pentru imobilizarea persoanei şi folosirea forţei.  

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Un ofiţer dezvăluie cum a fost spulberat  convoiul rus în timp ce încerca să treacă râul Doneţ: „Nu au priceput că noi vedeam tot ce fac”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările