Jocul cu focul. Copiii unei familii din Iaşi au provocat un incendiu în urma căruia şi-au pierdut cele 50 de kg de jucării

Jocul cu focul. Copiii unei familii din Iaşi au provocat un incendiu în urma căruia şi-au pierdut cele 50 de kg de jucării

FOTO Arhivă

O locuinţă a luat foc după ce copiii proprietarilor s-au jucat cu chibriturile. Flăcările au fost potolite după intervenţia pompierilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

O casă din judeţul Iaşi a fost avariată după ce copiii s-au jucat cu focul. Pompierii ieşeni au intervenit sâmbătă, 20 ianuarie, la o locuinţa din Hîrlău să stingă incendiul produs în camera copiilor. În urma focului s-au făcut scrum jucăriile copiilor, hainele acestora şi o uşă. Incendiul nu s-a soldat cu victime omeneşti.
 
„În data de 20.01.2018, ora 20.25, Secţia de Pompieri Târgu Frumos – punctul de lucru Hârlău, a intervenit în oraşul Hârlău pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Au ars: o uşă din lemn, aproximativ 50 de kg de materiale textile şi aproximativ 50 de kg de jucării. Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor cu focul”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi printr-un comunicat de presă.
 
Potrivit informării, în aceeaşi zi, pompierii ieşeni au mai intervenit la alte două incendii: unul produs în municipiul Iaşi şi altul în comuna Miroslava. În Iaşi, la o casă de pe strada Cicoarei, au luat foc acoperişul şi diverse obiecte de mobilier din cauza unui coş de fum neizolat termic.
 
În comuna Miroslava, în satul Găureni, incendiul ar fi fost provocat intenţionat. „În data de 20.01.2018, ora 21.58, Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi a intervenit în satul Găureni, comuna Miroslava, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Au ars: aproximativ 200 de kg de materiale textile, ferestrele, uşile şi diverse obiecte de mobilier. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, se mai arată în comunicatul citat. 
 
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările