Ieşenii se pregătesc de vacanţă cu ceaiuri pentru virilitate

Ieşenii se pregătesc de vacanţă cu ceaiuri pentru virilitate

Profesorul universitar prezintă flacoanele cu leacuri

Câte 50 de persoane vin lunar, în sezonul cald, la profesorul Constantin Milică din Iaşi şi cer preparate pentru virilitate. Cadrul didactic a preparat şase remedii naturiste pentru potenţă. Printre clienţii care-i trec pragul farmaciei sunt şi multe persoane din străinătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbaţii trecuţi de prima tinereţe aleg remediile oferite de profesorul Constantin Milică, cunoscut pentru cele 800 de preparate naturiste pe care le vinde în interiorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ de la Iaşi. 

În fiecare zi, câte două persoane îi cer să le ajute în ceea ce priveşte virilitatea. Profesorul are şase remedii pentru potenţă: ceai, macerat în vin roşu din 12 plante, extract de ghimbir, Ginseng siberian şi Branca ursului. Cel mai eficient este însă maceratul în vin roşu. „Odată cu venirea sezonului cald, tot mai multe persoane îmi cer preparate pentru potenţă. Vin cam 50 de bărbaţi pe lună. Pleacă în vacanţă, în concendii, şi se orientează şi spre partea aceasta“, spune profesorul. Elixirul costă între 3 şi 6 lei.

Remediile pentru cancer, căutate de bolnavi

La mare căutare sunt şi ceaiurile pentru afecţiunile tumorale. Zilnic, câte zece persoane cumpără pliculeţele cu plante în speranţa că vor scăpa de boală.  „Cele mai căutate sunt remediile pentru cancer, am câte 300 de astfel de cazuri pe lună. Urmează cele pentru afecţiunile cardiovasculare, pentru boli respiratorii şi alcoolism“, spune profesorul Milică.

Până acum, i-au trecut peste 10.000 de persoane pragul micii farmacii naturiste, atât din ţară, cât şi din SUA, Italia, Spania, Canada, Israel şi Germania. Cele 800 de preparate naturiste ale profesorului Milică sunt rodul a peste 30 de ani de muncă.

„Soţul meu are cancer şi de când bea ceaiurile domnului profesor se simte mai bine. Tratamentele nu costă mult şi ne dă o speranţă că ne prelungeşte viaţa“, spune pensioara Viorica (73 de ani), aflată la rând la uşa profesorului.

Preţurile preparatelor-minune:
- Ceaiuri: 3 lei;
- Tincturi: 3 - 3,5 lei;
- Uleiuri: 3,5 lei;
- Unguente: 3 - 3,5 lei;
- Siropuri: 5 - 6 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările