Criminali cu frică de Dumnezeu. Au ucis un om, i-au aprins o lumânare la cap şi apoi s-au lăudat în sat

Criminali cu frică de Dumnezeu. Au ucis un om, i-au aprins o lumânare la cap şi apoi s-au lăudat în sat

FOTO: Poliţia Română

Cei doi criminali aşteaptă acum decizia medicilor psihiatri, care vor decide dacă aceştia au avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost ucis cu sânge rece de alţi doi indivizi, după ce între cei trei s-au iscat de-a lungul timpului mai multe scandaluri.

Criminalii s-au întors la locul faptei după câteva ore şi au aprins o lumânare la capul decedatului, iar apoi au mers în sat să se laude cu fapta lor. Oamenii din localitatea Cozia spun că victima le-a creat mai multe probleme în trecut, de la furturi din gospodării până la diverse agresiuni fizice. 

Între cei trei au avut loc mai multe scandaluri în trecut, Poliţia intervenind, iar scandalagiii ajungând chiar şi la spital, pentru îngrijiri medicale.  De data aceasta, certurile s-au sfârşit tragic, cu un traumatism cranio cerebral şi mai multe fracturi de calotă şi bază craniană. 

Cei doi suspecţi au fost duşi la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi, pentru o expertiză, iar medicii vor decide dacă aceştia au avut discernământ în momentul comiterii faptei. 

Bărbatul ucis locuia singur şi a fost înmormântat vineri dimineaţă, în localitatea Cozia. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Medicul român decorat de preşedintele Franţei explică scandalul numărării deceselor de Covid. Diferenţa ar fi de circa 20.000 de morţi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările