Cei mai ridicoli violatori din România. Un bărbat a vrut să violeze o tânără cu un pămătuf pe penis, iar altul a abuzat sexual cu limba o studentă

Cei mai ridicoli violatori din România. Un bărbat a vrut să violeze o tânără cu un pămătuf pe penis, iar altul a abuzat sexual cu limba o studentă

Marius Cornel Andrei a încercat să violat o studentă cu limba FOTO Adevărul

Anchetatorii ieşeni au rememorat pentru „Adevărul” care sunt cele mai ciudate acte de viol sau de tentativă la viol la care au fost solicitaţi să intervină în ultimii ani. Pe lângă situaţiile în care violatorii nu reuşesc să aibe o erecţie atunci când încearcă să întreţină raporturi sexuale, încadrate de cele mai multe ori la tentative de viol, autorităţile s-au confruntat şi cu cazuri neobişnuite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un astfel de caz a fost cel pe care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au soluţionat în anul 2012, atunci când un bărbat trecut de prima tinereţe a vrut să violeze o tânără cu un pămătuf pus pe penis.

Atunci, Ioan Suruceanu, de 52 de ani, se afla pe 26 iulie, în toiul zilei, în apropiere de hypermarketul Kaufland din zona Nicolina. La un moment dat, pe o alee, a zărit o fată tânără, de 20 de ani. Instinctul sexual al bărbatului l-a îndemnat pe acesta să ignore că soarele era sus pe cer şi că zona era circulată. Fără prea multe explicaţii a doborât-o pe fată la pământ şi a început să o pipăie, manifestându-şi evident intenţia de a o viola.

După ce s-a urcat peste victimă, Soroceanu s-a descheiat la prohab şi a început să tragă de hainele fetei, pentru a le rupe. În timp ce violatorul înfierbântat, pe jumate dezbrăcat, se afla peste ea, fata a observat un lucru ciudat la acesta. Pe organul genital, Soroceanu îşi pusese un pămătuf asemănător celor folosite la brelocuri. În acel moment a început să ţipe, iar câţiva trecători au ajuns la locul faptei. Martorii au salvat-o pe fată din mâinile agresorului, totodată imobilizându-l pe Soroceanu până la venirea poliţiştilor.

Dus la audieri, Ioan Soroceanu nu a recunoscut tentativa la viol. Ba, mai mult, a precizat că nu a vrut decât să o ajute pe fată, care i s-ar fi confesat cu privire la nişte probleme familiale. Agresorul nu a putut să explice mai exact, în ce măsură o ajuta pe victimă în momentul în care se afla deasupra ei şi încerca să o violeze.

Pămătuful folosit într-un mod neconvenţional de Ioan Soroceanu a fost fotografiat de anchetatori şi păstrat ca probă. În urma discuţiilor purtate cu acesta, oamenii legii au ajuns la concluzia că agresorul şi-a pus pămătuful pe penis cu intenţia de a se proteja în cazul în care ar fi ejaculat după consumarea violului. Pentru fapta sa, ieşeanul a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Viol cu limba

Un alt caz ciudat a fost cel al tânărului Marius Cornel Andrei, care a violat cu limba o tânără şi a fost condamnat la patru ani şi zece luni de închisoare cu executare.

Potrivit anchetatorilor, Cornel Andrei se afla pe 18 decembrie, în jurul orei 22.30, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, aproape de Podul de Fier. Acolo a observat-o pe partea vătămată G.B., de 25 de ani, care se deplasa înspre locuinţa personală pe o alee îngustă dintre blocul P14 şi o casă de locuit. Potrivit decla¬raţiilor date de Andrei în faţa procurorilor, acesta a menţionat că a consumat băuturi alcoolice în acea zi şi că a observat-o pe victimă în momentul în care aceasta a intrat într-un magazin alimentar.

„După ce partea vătămată B.G. a ieşit din magazin, inculpatul Andrei Marius Cornel a urmărit-o cu intenţia de a-i sustrage telefonul mobil. În acest scop, inculpatul Andrei Marius Cornel a mers în spatele părţii vătămate B.G. care vorbea la telefonul mobil, iar când aceasta a ajuns pe o alee pietonală ce face accesul dinspre b-dul Tudor Vladimirescu spre strada Pantelimon, şi-a poziţionat antebraţul stâng în dreptul gurii părţii vătămate, încercând să-i sustragă telefonul pe care aceasta îl ţinea la urechea dreaptă, însă partea vătămată a opus rezistenţă, s-a dezechilibrat şi a căzut. În continuarea declaraţiei, inculpatul Andrei Marius Cornel a arătat că a luat hotărârea să întreţină cu partea vătămată un act sexual oral, şi în acest scop a dezbrăcat partea vătămată şi a întreţinut cu aceasta un act sexual oral“, au arătat anchetatorii.

În acelaşi document, procurorii au mai menţionat că bărbatul a precizat că, în timpul agresiunii, victimei i-au căzut telefonul mobil şi portofelul, pe care le-a luat şi a mers acasă. El a fost capturat în ianuarie în urma unei percheziţii a poliţiştilor. Victima a avut 5-6 zile de îngrijiri medicale în urma agresiunii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: