Bărbat găsit mort în casă de un echipaj de prim ajutor. Fiica a sunat la Salvare pentru că tatăl nu mai răspundea la telefon

Bărbat găsit mort în casă de un echipaj de prim ajutor. Fiica a sunat la Salvare pentru că tatăl nu mai răspundea la telefon

FOTO Arhiva

Un bărbat de 68 de ani din Iaşi a murit singur în casă, în urma unui stop cardiac. Acesta a fost găsit de către un echipaj de prim-ajutor, după ce apelul către 112 a fost făcut de către fiica bărbatului, din Braşov, pentru că tatăl nu-i răspundea la telefon.

Ştiri pe aceeaşi temă

La faţa locului s-a deplasat iniţial un echipaj de prim-ajutor, care l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. Apoi a fost chemat şi un echipaj de terapie intensivă mobilă, care a început resuscitarea, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

„Pacientul în vârstă de 68 de ani era în stop cardio-respirator când echipajul de prim-ajutor a ajuns la el. A fost trimis şi un echipaj de terapie intensivă mobilă, dar din păcate acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Trupul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

 

Citiţi şi:

Un tânăr din Iaşi a ajuns în stare gravă la spital după ce a înghiţit mai multe pastile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: