A dormit cinci nopţi cu cadavrul concubinei în pat, după ce a ucis-o în chinuri. Ce pedeapsă a primit

A dormit cinci nopţi cu cadavrul concubinei în pat, după ce a ucis-o în chinuri. Ce pedeapsă a primit

FOTO: Arhiva Adevărul

Bărbatul şi-a ucis concubina pentru un motiv halucinat, greu de priceput, după ce cei doi consumaseră împreună, timp de mai multe ore, o mare cantitate de alcool.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost condamnat la închisoare, după ce şi-a ucis concubina, în urma a zeci de lovituri aplicate cu catarama de la curea. Ieşeanul a fost scos din sărite de către iubita sa, după o noapte în care cei doi au băut mai multe băuturi alcoolice amestecate. 

În timpul zilei de 1 martie, Constantin M. a mers la piaţă, dar în loc să se întoarcă cu mărţişoare, i-a adus iubitei un litru de ţuică, pe care l-a amestecat acasă cu sirop de vişine. 

Obosiţi de alcoolul consumat, cei doi s-au culcat, iar în timpul nopţii, bărbatul a vrut să meargă la baie. Pentru a coborî din pat, acesta a fost nevoit să treacă peste femeie, care, deranjată fiind, l-a împins pe Constantin. Acesta s-a enervat şi a început să o bată pe iubita sa cu catarama de la curea peste faţă, aceasta înecându-se cu propriul sânge. 

În urma autopsiei, au fost identificate 14 răni în zona feţei, patru în zona toraco-abdominală şi 8 la nivelul membrelor, inclusiv o fractură de braţ şi altele costale.

Bărbatul s-a trezit dimineaţă liniştit şi a plecat să se întâlnească cu un prieten, cu care a mai băut o sticlă de vin. Întors acasă, Constantin M. a constatat că femeia murise şi a început să strângă toate hainele pătate de sânge şi să le arunce la container. Nefiind conştient în totalitate de cele întâmplate, în zilele următoare a continuat să bea şi s-a culcat lângă concubina sa decedată. 

Corpul femeii a fost găsit câteva zile mai târziu, când deja începea să intre în putrefacţie, fiind acoperită cu o pătură şi o revistă. 

Constantin M. nu a recunoscut toate faptele, spunând că nu ştie nimic despre hainele aruncate, însă a pus crima pe seama consumului de alcool. Omorul asupra unui membru de familie se pedepseşte cu închisoarea pe un termen de până la 25 de ani. Faptul că ucigaşul şi-a recunoscut fapta îl califica însă pentru o pedeapsă redusă până la maxim 16 ani şi 8 luni. Vârsta acuzatului a reprezentat un alt factor luat în calcul de judecători în favoarea acestuia.

Astfel, ieşeanul a primit o pedeapsă de 11 ani şi patru luni de închisoare, plus plata sumei de 6.000 de lei către nepoata femeii, aceasta reprezentând costurile înmormântării. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările