Recidivist acuzat de infracţiuni grave. Victima sa a fost o adolescentă de 15 ani

Recidivist acuzat de infracţiuni grave. Victima sa a fost o adolescentă de 15 ani

FOTO: ARHIVĂ.

Un bărbat de 30 de ani, din Valea Jiului, recent eliberat din închisoare, a fost arestat din nou şi trimis în judecată pentru infracţiuni grave.

Un tânăr de 30 de ani, din Lupeni, a fost trimis în judecată pentru viol. Victima sa a fost o adolescentă în vârstă de 15 ani.

Tâlhărie în Piaţa gării din Hunedoara. Tânărul care a jefuit un bărbat a fost prins de poliţişti

Tânăr de 22 de ani condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie. Victima sa a murit în urma agresiunii

Recidivist condamnat după jefuirea unei tinere. Tâlhărie comisă la câteva zile de la ieşirea din închisoare

Bărbatul este recidivist, fiind eliberat din închisoare în luna martie, cu un reste de pedeapsă de 478 de zile. El se află în arest preventiv.

„În actul de sesizare, în esenţă, s-a reţinut că la data de 17 iulie 2021, în jurul orelor 6:00, sub pretextul că o conduce acasă cu maşina pe persoana vătămată în vârstă de 15 ani, profitând de faptul că aceasta este insuficient dezvoltată sub aspect psiho-social datorită vârstei şi, în plus, aflată sub acţiunea unor substanţe halucinogene pe care le-a consumat voluntar şi independent de intervenţia inculpatului, inculpatul a ameninţat-o că o abandonează într-o zonă fără semnal, determinând-o astfel să îl însoţească la locuinţa acestuia situată în Uricani, unde prin constrângere, a întreţinut cu persoana vătămată un act sexual oral şi un raport sexual normal”, se arată în rechizitoriul dosarului trimis la Judecătoria Petroşani.

Adolescenta a reuşit să scape din locuinţa recidivistului şi şi-a sunat prietenii care au luat-o din faţa blocului unde locuia acesta. Tânărul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu victima, însă a susţinut că nu a constrâns-o.

Mai puteţi citi şi:

Teoriile uluitoare despre Sarmizegetusa Regia, Stonehenge-ul românilor. Misterul cometei şi al calendarului dacic

Dealul Liliecilor îşi recapătă culoarea. Cum s-a transformat colosul Autostrăzii Lugoj - Deva VIDEO

Cele mai râvnite locuri din Hunedoara în epoca habsburgilor. Muntele de unde au fost scoase 40 de tone de aur VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările