FOTO Castelul bântuit, cetatea infestată de vipere. Cum au descris vedetele Travel Channel excursia în Hunedoara

FOTO Castelul bântuit, cetatea infestată de vipere. Cum au descris vedetele Travel Channel excursia în Hunedoara

Zak Bagans, în timpul filmărrilor documentarului Ghost Adventures. Sursa TWITTER. pagina personală.

Realizatorii seriei de documentare Ghost Adventures, difuzată de Travel Channel, au dedicat un episod special Castelului Corvinilor din Hunedoara, care va fi prezentat de postul TV în seara de Halloween.

 

Americanii de la Travel Channel au căutat fantome şi fenomene paranormale în castel. În zilele de iulie petrecute în Hunedoara, vedetele de televiziune care realizează Ghost Adventures le-au arătat fanilor, pe internet, mai multe imagini şi filmuleţe în care descriu colorat atmosfera din jurul fortătreţelor medievale din Hunedoara şi Deva.


Într-una din aceste imagini, realizatorul tv Zak Bagans apare pregătindu-se să intre, printr-o trapă, în subsolul castelului, în care ar fi fost, scrie el „temniţa lui Vlad Ţepeş”.

„Locul acesta este plin de camere de tortură ale morţii. Să spunem doar că este foarte, foarte, întunecat”, îl completează Aaron Goodwin, colegul său. Zak Bagans, Aaron Goodwin şi Nick Groff au petrecut o noapte în castel, explorând încăperile acestuia, fascinante pe vizitatorii pasionaţi de fenomenele stranii.

Echipa Ghost Adventures a ajuns şi în cetatea Devei şi a rămas impresionată de indicatoarele care îi atenţionează pe vizitatori asupra numărului mare de vipere. „Acest loc este infestat de vipere”, scrie Zak Bagans, descriind o imagine cu cetatea Devei, pe care a vizitat-o în vara acestui an.


„Halloween în Transilvania” se numeşte producţia celor de la Ghost Adventures, care va fi difuzată pe Travel Channel în seara de 31 octombrie, iar americanii care au realizat-o promit telespectatorilor că vor trăi cu sufletul la gură cele două ore ale show-lui.

Vă recomandăm şi:

Castelul Corvinilor a adus un sac de bani Hunedoarei: unde ajung sumele încasate de la turiştii monumentului istoric

FOTO Castelul Corvinilor a fost din nou abandonat: banii pentru restaurarea acoperişului, dirijaţi spre alte proiecte

FOTO Cum a fost construit Castelul Corvinilor, una dintre cele mai impunătoare cetăţi medievale din Europa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările