Ce venituri a adus Ştrandul Hunedoarei, cu peste 27.000 de clienţi. Complexul turistic a costat două milioane de euro

Ce venituri a adus Ştrandul Hunedoarei, cu peste 27.000 de clienţi. Complexul turistic a costat două milioane de euro

Ştrandul din Hunedoara a avut peste 27.000 de clienţi.

Primăria Hunedoara a făcut bilanţul primului sezon turistic la noul ştrand din municipiu, inaugurat în luna iulie. Potrivit administraţiei locale, în perioada 15 iulie – 31 august, complexul turistic a avut peste 27.000 de clienţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prima lună şi jumătate de la deschiderea Complexului de agrement „Corvina” din Hunedoara, au fost înregistrate încasări de circa 400.000 de lei, potrivit unui raport al administraţiei locale din Hunedoara.

Astfel, în perioada 15 iulie – 31 august, ştrandul a avut 12.585 de clienţi şi încasări totale de 185.710 lei din vânzarea biletelor. În luna august, au fost înregistraţi 14.656 clienţi iar încasările din vânzarea biletelor au fost de 213.960 de lei,

Timp de şase zile, în perioada 17 august – 23 august, ştrandul a fost închis din cauza vremii nefavorabile. Complexul de agrement a fost deschis publicului în 15 iulie. El va rămâne deschis şi în luna septembrie, atât timp cât vremea va permite, spun cei de la Primăria Hunedoara.


Ştrandul Corvina, întins pe o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi, reprezintă o investiţie de aproape două milioane de euro. Construcţia bazei de agrement din Hunedoara a început în urmă cu un an, în incinta Stadionului Michael Klein. Ştrandul din Hunedoara a fost construit de Acomin în imediata apropiere a Bazinului de Înot. Va avea o capacitate pentru circa 600 de persoane, are un bazin de peste 2.100 de metri pătraţi şi un bazin pentru de 108 metri pătraţi, la care se adaugă terenuri de agrement. Consiliul local a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului.

Voluntari la ştrand
Administratorii ştrandului folosesc voluntari, care se ocupă de îngrijirea complexului de agrement: circa 30 de tineri sunt implicaţi în acţiunile de voluntariat la complexul Corvina. Ei lucrează în ture, iar ca beneficii au o masă gratuit, pe zi, şi la fiecare două zile de muncă au posibilitatea să intre gratuit la ştrans, o zi. Practic, voluntarii primesc, pe lângă adeverinţa de voluntariat, şi beneficii în valoare de 10 – 20 de lei pe zi. Pe lângă cei aproximativ 30 de tineri voluntari de la ştrandul Corvina, alţi zece sunt înscrişi pe liste pentru a lucra la ştrand, ca voluntari. Iar lista rămâne deschisă, susţin reprezentanţii Primăriei Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

FOTO S-a deschis noul ştrand al primăriei. Cum s-au relaxat hunedorenii în complexul de două milioane de euro

Noul ştrand din Hunedoara a fost inaugurat duminică, însă doar astăzi el a fost deschis pentru cei care şi-au dorit să se relaxeze în bazinele sale. Construcţia bazei de agrement a însemnat o investiţie de circa două milioane de euro.

VIDEO A fost deschis ştrandul de două milioane de euro din Hunedoara. Baza de agrement, construită dintr-un împrumut

Noul ştrand din Hunedoara, în care au fost investiţi două milioane de euro, a fost inaugurat duminică. Sute de oameni au participat la deschidere, însă nimeni nu a avut voie să încerce apa bazinelor.

VIDEO Ultimul avertisment în ştrandul de două milioane de euro: „nimeni nu va îndrăzni să facă pipi în apă”

Prăgătirile pentru deschiderea noului ştrand din municipiul Hunedoara au intrat pe ultima sută de metri. Instalaţia de valuri a bazei de agrement a fost testată, iar, cel mai probabil, duminică, ştrandul va fi inaugurat. Administratorii ştrandului anunţă măsuri drastice împotriva celor care nu vor respecta igiena ştrandului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările