FOTO Accident cu autospeciala Poliţiei. Maşina echipajului aflat în misiune a fost distrusă de un şofer imprudent

FOTO Accident cu autospeciala Poliţiei. Maşina echipajului aflat în misiune a fost distrusă de un şofer imprudent

FOTO: hd365.ro

Un echipaj de Poliţie aflat în misiune a fost implicat într-un accident rutier. Un şofer imprudent a fost găsit vinovat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, în jurul orei 15.45, o autospecială de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila, care se deplasa către locul unei intervenţii pe strada Republicii, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a intrat în depăşirea unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 40 de ani.

Şoferul camionetei a efectuat în acelaşi timp un viraj la stânga fără să se asigure, intrând în impact cu autospeciala de Poliţie.

„În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezulatul fiind negativ. Conducătorul auto vinovat urmează a fi sancţionat contravenţional”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


FOTO: hd365.ro


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident cu maşina Poliţiei: un agent a fost rănit. Echipajul a fost lovit de autoturismul condus de un tânăr grăbit

Cursa unui şofer teribilist, urmărit de Poliţie, s-a încheiat dramatic. Tânărul fără permis a provocat un accident

Maşinile Poliţiei, „sicrie pe patru roţi“. De ce s-au plâns agenţii de poliţie de starea autospecialelor vechi din dotare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: