Ziua securităţii în muncă la combinatul siderurgic. Copiii angajaţilor, întrebaţi  ceea ce ar trebui să ştie părinţii lor

Ziua securităţii în muncă la combinatul siderurgic. Copiii angajaţilor, întrebaţi  ceea ce ar trebui să ştie părinţii lor

Compania a recompensat lucrătorii  de la unitatea din Galaţi care au propus şi au implementat cele mai bune idei care au condus la întărirea siguranţei la locul lor de muncă şi departamentele care nu au înregistrat accidente şi care au raportat alerte de siguranţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

ArcelorMittal Galaţi a sărbătorit - pentru al doisprezecelea an consecutiv -  Ziua Securităţii şi Sănătăţii în Muncă. În acest an, tema evenimentului a fost: ”Alegem întotdeauna calea cea mai sigură?”.

„Dacă ne comparăm cu trecutul, în ultimii trei ani nu am înregistrat niciun accident mortal -  un nou record - iar comportamentele au început să se schimbe, ceea ce înseamnă că am făcut progrese importante. Dar, în acelaşi timp, ne îngrijorează numărul mare de incidente grave înregistrate. Acest lucru înseamnă că nu ne aflăm acolo unde ar trebui să fim şi că nu alegem întotdeauna calea cea mai sigură!”, a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galaţi, adresându-se participanţilor la evenimentul public prilejuit de acest eveniment, la care au participat angajaţi, contractori şi reprezentanţi ai instituţiilor publice de specialitate. 

Combinatul a organizat în ultimele săptămâni un concurs de cunoştinţe pe tema comportamentelor sigure (la care au participat copii ai angajaţilor), o întrecere pentru cea mai bună echipă de intervenţie într-o situaţie de urgenţă simulată precum şi campionate de fotbal şi volei.

De asemenea, compania a recompensat lucrătorii care au propus şi au implementat cele mai bune idei care au condus la întărirea siguranţei la locul lor de muncă şi departamentele care nu au înregistrat accidente şi care au raportat alerte de siguranţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările