VIDEO Produse de igienă corporală vândute din maşină. Ce a păţit comercianta de ocazie

VIDEO Produse de igienă
corporală vândute din maşină. Ce a păţit comercianta de ocazie

O parte din produsele confiscate de jandarmi Foto: captură video IJJ Galaţi

O  femeie din Galaţi a fost depistată de jandarmi în timp ce comercializa mai multe bunuri direct din maşina personală fără a avea documente legale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 15 ianuarie, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 4 poliţie din Galaţi a observat o femeie care acosta trecătorii sub pretextul oferirii spre vânzare de produse de curăţenie şi de igienă corporală. 

Fiind întrebată de provenienţa bunurilor, persoana în cauză a precizat faptul că produsele au fost achiziţionate din Italia cu intenţia de a le vinde în oraşul de domiciliu, municipiul Galaţi.

”Întrebată fiind dacă deţine acte care să-i confere dreptul de a face comerţ ambulant, cât şi documente justificative care să dovedească provenienţa bunurilor, iniţial, persoana în cauză s-a încurcat în declaraţii, iar când i s-a spus că jandarmii vor aştepta aducerea documentelor, aceasta a recunoscut că nu posedă nici un fel de document solicitat de oamenii legii”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Femeia a fost amendată cu 500 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990 pentru săvârşirea contravenţiei de comercializare de produse în loc nepermis, fără a avea preţ afişat şi documente legale de provenienţă, iar bunurile au fost confiscate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: