UPDATE VIDEO Explozie puternică în zona centrală a Galaţiului. Mai multe persoane sunt rănite, un bloc este afectat

UPDATE VIDEO Explozie puternică în zona centrală a Galaţiului. Mai multe persoane sunt rănite, un bloc este afectat

Parterul blocului unde a avut loc deflagraţia a fost devastat de suflul exploziei FOTO captură video ISU Galaţi

Deflagraţia s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 8,00. Potrivit pompierilor este vorba de blocul N6 din apropiere de Biserica Sfântul Nicolae. Au fost înregistrate 5 victime. Pompierii au evacuat 21 de persoane din imobil.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Ora 8,43

Potrivit pompierilor, explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze la demisolul blocului din zona centrală a Galaţiului.

UPDATE ora 8,40

Potrivit ISU, au fost înregistrate 5 victime,din care una cu arsuri pe 50% din suprafaţa corporala si 4 victime cu traumatisme uşoare. Au fost evacuate 21 de persoane, din care 3 copii, 7 vârstnici si 11 adulţi.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Incident dramatic, joi, 29 octombrie, în zona centrală a municipiului Galaţi. O puternică explozie s-a produs în jurul orei 8,00, în blocul de locuinţe N6.

Potrivit martorilor, suflul exploziei a fost simţit de la câteva sute de metri, iar zgomotul s-a auzit de la câţiva kilometri, chiar şi din satele învecinate oraşului.

Blocul în care s-a produs explozia a rămas fără geamuri, la fel şi câteva din blocurile învecinate. Potrivit unor informaţii preliminare, cauza ar fi o centrală termică defectă. Pompierii sunt la faţa locului şi intervin, urmând să identifice victimele şi să depisteze cauzele.

Explozia a devastat blocul N1 FOTO captură video ISU Galaţi

În urmă cu câteva zile, circulaţia rutieră din centrul oraşului a fost oprită din cauza mirosului de gaze persistent, dar sursa nu a fost depistată.

Vom reveni cu amănunte.

Vă recomandăm şi:

 Un mort şi zeci de oameni evacuaţi dintr-un bloc din Capitală, în urma unei explozii FOTO

 Ministerul Apărări: Încă doi militari care se aflau în echipajul maşinii de luptă afectate de explozia din Afganistan au nevoie de îngrijirile medicilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările