Un muncitor a murit şi altul a ajuns la spital, după ce au fost găsiţi inconştienţi într-un canal tehnic din Tecuci. Cei doi s-ar fi intoxicat VIDEO

Un muncitor a murit şi altul a ajuns la spital, după ce au fost găsiţi inconştienţi într-un canal tehnic din Tecuci. Cei doi s-ar fi intoxicat VIDEO

Pompierii şi paramedicii de la Ambulanţă şi SMURD au intervenit, luni, pentru salvarea a doi muncitori care au fost găsiţi inconştienţi, într-un canal tehnic de pe o stradă din Tecuci, judeţul Galaţi, după ce s-ar fi intoxicat. Unul dintre muncitori a fost resuscitat şi preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus la spital, dar în cazul celuilalt manevrele nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Din primele informaţii reiese că doi muncitori de la Apă Canal care interveneau într-un canal tehnic au fost găsiţi inconştienţi, apelul la 112 venind de la un al treilea muncitor, membru al echipei.
 
Acolo s-au deplasat mai multe autospeciale, echipajul SMURD de la staţia de pompieri Tecuci, elicopterul SMURD şi un echipaj SAJ. De asemenea, a intervenit şi un echipaj Electrica pentru înlăturarea oricărui pericol.
 

 
Prima victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost scoasă din canal şi i s-au făcut manevre de resuscitare, fiind scoasă din stop cardio-respirator şi intubată. Ulterior, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Judeţean Galaţi.
 
De asemenea, a fost extras şi al doilea muncitor, în vârstă de 43 de ani, şi i s-au făcut manevre de resuscitare, însă nu au dat rezultat, fiind declarat decesul.
 
Conform primelor date, cei doi muncitori s-ar fi intoxicat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările