Un bărbat invalid s-a înecat în puţul din curtea casei

Un bărbat invalid s-a înecat în puţul din curtea casei

Costică Dragomir a murit înecat Foto: Adrian Obreja

Costică Dragomir avea un handicap al piciorului drept, trăia împreună cu tatăl său, care era orb şi, pe care, îl îngrijea încă din copilărie, iar ieri a murit în timp ce luat apă din puţ.

Dramă într-o familie gălăţeană, din Tuluceşti. Greutăţile vieţii i-au lovit din plin pe Petrache şi Costică Dragomir, tată şi fiu, care se chinuie de o viaţă întreagă, unul fiind orb, iar celălalt invalid. Totul a culminat ieri, când fiul, Costică Dragomir, în vârstă de 49 de ani, s-a înecat în canalul de colectare a apei de ploaie, chiar în curtea casei sale.

„Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva groaznic când am văzut că nu mai vine să-mi pună picăturile în ochi. Eu am construit canalul colector şi uite ce nenorocire s-a întâmplat”, a spus plângând în hohote, Petrache Dragomir, tatăl orb.  

Fiul său, şchiop de piciorul drept, era singurul lui sprijin la bătrâneţe. În ciuda handicapului, acesta îşi îngrijea tatăl încă de la vârsta de 10 ani şi avea grijă ca acestuia să nu-i plsească nimic. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de medicina legală şi transporta la morga Spitalului Judeţean, pentru efectuarea autopsiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările