Trafic cu motorină, ţigări de contrabandă şi produse duty free. Protagonistul este un basarabean

Trafic cu motorină, ţigări de contrabandă şi
produse duty free. Protagonistul este un basarabean

22 de sticle de coniac, de provenienţă duty free, au fost descoperite în maşină Foto: Poliţia de Frontieră Galaţi

Un tânăr de 25 de ani, din Republica Moldova, este cercetat pentru deţinere, transport şi comercializarea produselor care trebuie plasate sub regim vamal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un basarabean de 25 de ani a intrat în colimatorul poliţiştilor de frontieră gălăţeni după ce oamenii legii au verificat microbuzul cu care acesta intrase în ţară după ce l-au oprit în trafic, între localităţile Corni şi Măcişeni.

Oamenii legii bănuiau că transportă bunuri ce nu fuseseră declarate la vamă, iar în urma controlului au descoperit, în habitaclul microbuzului,  mai multe bunuri pe care acesta nu ar fi avut voie să le introducă în cantitate mare în România. 

"Colegii noştri au descoperit 110 litri de motorină, 22 sticle de 0,5 litri de coniac de provenienţă duty-free, 90 de sticle de 0,33 litri de băutură slab alcoolizată de provenienţă Republica Moldova şi ţigarete de contrabandă de diverse mărci", a declarat subinspectorul Mădălina Carp, purtătorul de cuvânt al STPF Galaţi.

Şoferul a declarat că produsele urmau să fie vândute în Franţa. Marfa, în valoare de peste 1.800 de lei, a fost confiscată, iar tânărul este cercetat penal acum pentru deţinere, transport şi comercializarea produselor care trebuie plasate sub regim vamal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările