Secretarul de stat Lucian Georgescu a demisionat de la Ministerul Cercetării. Ce motive stau la baza deciziei

Secretarul de stat Lucian Georgescu a demisionat de la Ministerul Cercetării. Ce motive stau la baza deciziei

Lucian Georgescu FOTO Arhivă

Profesorul universitar consideră că activităţile de cercetare de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi sunt prioritare pentru cariera sa şi, în plus, a anunţat că va candida la poziţia de rector al instituţiei academice amintite.

Profesorul universitar gălăţean Lucian Puiu Georgescu şi-a depus marţi, 23 aprilie 2019, demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării şi Inovării.

„Consider că acţiunile în Universitate sunt prioritare şi că este necesar să-mi dedic tot timpul implicându-mă în activităţile educaţionale şi de cercetare. În plus, nu ascund faptul că mă pregătesc pentru a candida la poziţia de rector al Universităţii", a declarat Lucian Georgescu.

În ultimii doi ani, prof. univ. dr. Lucian Georgescu a îndeplinit funcţiile de secretar de stat, ministru şi, din nou, secretar de stat la Ministerul Cercetării şi Inovării. El a ocupat şi funcţia de preşedinte al Senatului Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

A mai candidat pentru funcţia de rector al universităţii de stat gălăţene şi în urmă cu şapte ani. Alegerile pentru funcţia de rector vor avea loc la începutul anului 2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: