Se plimba nestingherit pe stradă, deşi a fost condamnat la închisoare cu executare pentru tâlhărie

Se plimba
nestingherit pe stradă, deşi a fost condamnat la închisoare cu executare pentru
tâlhărie

Bărbatul a fost reţinut şi condus la Penitenciar, în vederea executării pedepsei Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii de proximitate au identificat un tânăr de 24 de ani din Galaţi, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Bărbatul a fost dus la Penitenciarul Galaţi pentru a-şi executa pedeapsa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 28 martie, poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 1 au depistat şi reţinut, pe strada Navelor din municipiului Galaţi, un tânăr de 24 de  ani pe numele căruia Judecătoria Galaţi a emis un mandat de executare a pedepsei  închisorii de patru ani şi zece luni pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Rurală au depistat şi reţinut, pe raza comunei Rediu, un bărbat de 47 de  ani din localitatea Plevna, pe numele căruia Judecătoria Galaţi a emis un mandat de executare a pedepsei  închisorii de doi ani şi două luni pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

”Ambele persoane au fost conduse de către poliţişti la Penitenciarul Galaţi, în vederea executării pedepsei”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările