Primăria Galaţi suspendă activitatea de relaţii cu publicul după apariţia unor noi cazuri de infectare în rândul angajaţilor

Primăria Galaţi suspendă activitatea de relaţii cu publicul după apariţia unor noi cazuri de
infectare în rândul angajaţilor

Primăria Galaţi FOTO arhivă Adevărul

Sesizările şi solicitările pot fi depuse în continuare în format electronic, reprezentanţii municipalităţii precizând că pot apărea întârzieri în procesarea documentelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi anunţă suspendarea activităţii de relaţii cu publicul la sediul central din strada Domnească nr. 54, în perioada 26 noiembrie – 10 decembrie 2020, pentru a reduce riscul răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, având în vedere apariţia unor noi cazuri de infectare în rândul angajaţilor.

”Sesizările şi solicitările pot fi depuse în continuare în format electronic (sesizări@primariagalati.rohttps://cu.primariagalati.ro/Urbanism/#), cu menţiunea că pot apărea întârzieri în procesarea documentelor”, au precizat reprezentanţii municipalităţii.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Poliţia Rutieră prelungeşte perioada de suspendare a activităţii cu publicul. Cum vă rezolvaţi problemele administrative

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările