Părinţi amendaţi de poliţişti pentru că şi-au lăsat copiii nesupravegheaţi. Ce au povestit micuţii că au făcut

Părinţi amendaţi de
poliţişti pentru că şi-au lăsat copiii nesupravegheaţi. Ce au povestit micuţii că
au făcut

Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 39 de ani din Galaţi a sunat la 112 pentru a apela la sprijinul poliţiştilor după ce şi-a lăsat copilul de 7 ani într-un parc alături de alţi copii, constatând după câteva ore că niciunul dintre aceştia nu mai era de găsit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 18 august, la ora 22, 00, secţia 2 Poliţie Galaţi a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din municipiul Galaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 16,30, l-ar fi lăsat pe fiul său minor, de 7 ani, să se joace într-un parc din zona blocului în care locuieşte, împreună cu alţi doi copii, de 9 şi 10 ani.

Aceasta a mai precizat că, după câteva ore, a constatat că nu se mai aflau copiii în parc şi, împreună cu părinţii celorlalţi doi minori, i-au căutat până în jurul orei 22,00, dar nu i-au găsit. Poliţiştii au mers imediat în zona indicată de femeie, dar la scurt timp, cei trei copiii au revenit la domiciliu, declarând că au fost plecaţi pe Faleza Dunării pentru a se juca.

”Atât copiii minori, cât şi părinţii acestora au fost conduşi la secţia de poliţie, unde cei din urmă au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru nesupravegherea copiilor minori”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: