O tânără din Galaţi a creat o bază de date online cu firmele care fac livrări la domiciliu. Iniţiativa a fost preluată şi la Tecuci şi Brăila

O tânără din Galaţi a
creat o bază de date online cu firmele care fac livrări la domiciliu. Iniţiativa
a fost preluată şi la Tecuci şi Brăila

Dana Hâncu Foto: Facebook/pagina personală

Dana Hâncu, o gălăţeancă implicată de ani de zile în acţiuni caritabile, a reuşit în doar câteva zile să rezolve problema livrărilor la domiciliu în judeţul Galaţi, în contextul epidemiei de coronavirus şi a restricţiilor de circulaţie impuse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dana Hâncu (40 de ani), de profesie jurist, este cunoscută în comunitatea din Galaţi şi nu numai  prin acţiunile caritabile în care se implică şi târgurile de obiecte realizate manual de copii pe care le organizează.

După izbucnirea epidemiei de coronavirus, tânăra a decis să creeze o bază de date online, în care a inclus până acum 67 de firme care pot asigura livrarea produselor la domiciliu, dar şi servicii medicale.

”Iniţiativa îmi aparţine, pe Galaţi. Deocamdată, au preluat modelul Brăila şi Tecuciul. În funcţie de distanţă/produs, pot fi costuri de transport. Preţurile produselor sunt neschimbate. Inclusiv pâine se poate aduce la uşă, preparate din carne. Doar cu un simplu telefon! Este util în special pentru cei în vârstă. #stamacasa, dar susţinem sectorul privat local. Baza de date poate fi descărcată de oricine doreşte. Comenzile pot fi făcute şi online. Un after scholl oferă suport online pentru teme. Avem inclusiv servicii medicale la domiciliu”, ne-a declarat Dana Hâncu.

Produsele livrate pornesc de la legume, fructe, ouă, produse de panificaţie, lactate, carne, cafea, articole de cosmetică şi igienă, apă plată, dulciuri, miere de albine şi până la servicii de spălătorie şi curăţătorie, medicamente şi articole de papetărie. Baza de date se actualizează aproape zilnic, iar accesarea ei se poate face aici:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Mj3Pr4nej0rV3Zuf3Oxmn5AC6qz5MQeBsLf5LOUTFoM/edit?fbclid=IwAR1rBQEGuXjB8FqLWUYqZbWderC0dPyoiSc90ne1YVKfhXnXm5dxUlqVdxc#gid=0

Cei interesaţi găsesc imediat produsele care îi interesează şi numerele de telefon ale firmelor care le livrează la domiciliu. De asemenea, a fost creată şi o pagină pe Facebook, unde gălăţenii pot afla ultimele noutăţi, iar firmele îşi oferă datele de contact şi produsele pe care doresc să le livreze. Aici o puteţi accesa:

https://www.facebook.com/groups/413055522895886/permalink/416376092563829/

Iniţiativa a fost preluată până acum la Tecuci şi Brăila, iar în perioada următoare este de aşteptat ca aceasta să fie pusă în practică şi în alte oraşe din România.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: