Infectarea ciudată cu COVID-19 a unui angajat al Penitenciarului Galaţi. A purtat în permanenţă echipament de protecţie, dar a fost confirmat pozitiv

Infectarea ciudată cu
COVID-19 a unui angajat al Penitenciarului Galaţi. A purtat în permanenţă echipament
de protecţie, dar a fost confirmat pozitiv

Penitenciarul Galaţi Foto: arhivă Adevărul

Poliţistul de penitenciare a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, fiind asimptomatic. În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 5 iunie, un angajat al Penitenciarului Galaţi a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare este asimptomatic. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie. 

”În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor. Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi şi măsurile de intervenţie adoptate la nivel de sistem, inclusiv cele de dezinfecţie şi de asigurare a continuităţii în activitate, cu personal de rezervă”, a declarat inspectorul principal de poliţie Simona Cozma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

Până la acest moment, cu excepţia cazului amintit, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Galaţi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: