Festival de dans/ Studenţii gălăţeni au câştigat opt premii

Festival de dans/ Studenţii gălăţeni au câştigat opt premii

Trupa Stance. Foto: Bogdan Nistor

După ce week-end-ul trecut Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi a participat  la  Festivalul Naţional de Creaţie Vestimentară “Culorile Toamnei” şi la Galele Teatrului Studenţesc “Seri în lumea Thaliei” unde a obţinut patru premii, iată că în week-end-ul recent încheiat a venit rândul studenţilor dansatori să vină cu premii pentru Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în cadrul celebrului Festival Naţional Studenţesc de Dans de la Sibiu, trupa “Stance” din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor din Galati a obţinut nu mai puţin de şase premii întâi, un premiu doi, dar şi titlul de cel mai bun dansator.

Premiile întâi au fost obţinute la secţiunile duet (genul modern), formaţie (genul modern), formaţie (genul show-revue), formaţie, (genul caracter), formaţie (genul temă impusă) şi grup (genul temă impusă).

Premiul al doilea a ajuns la trupa studenţească la secţiunea solo, genul contemporan. Cel mai bun dansator al Festivalului de la Sibiu a fost desemnat Marius Fanaca.  

“Suntem fericiţi pentru că am obţinut aceste premii şi este încă o dovadă că trupa noastră este profesionistă”, ne-a declarat la întoarcerea de la Sibiu George, unul dintre membrii trupei Stance.

“Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi îi va premia la rândul ei pe aceşti dansatori în cadrul Galelor de Crăciun, atunci când sunt premiaţi toţi studenţii cu rezultate deosebite obţinute în acest an”, spune directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Dinu Gându.

Wekendul viitor Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi va participa, prin intermediul Agenţiei “aQua models”, la Student Fashion Day organizat de Casa Studenţilor din Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările