Doi secretari de stat explică tinerilor din Galaţi, luni, cum poate fi accesat Programul „Start-up Nation România”

Doi secretari de stat explică tinerilor din Galaţi, luni, cum poate fi accesat Programul „Start-up Nation România”

Startup îţi dă aripi, zic cei la Ministerul pentru Mediul de Afaceri FOTO Arhiva Adevărul

Evenimentul, care începe la ora 15,00, este găzduit de Sala Senatului de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, accesul publicului fiind liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, 8 mai 2017, de la ora 15.00, are loc la Galaţi prezentarea Programului ”Start-up Nation România”, un program de finanţare dedicat tinerilor întreprinzători pentru care au fost alocate aproape 400 de milioane de euro.

Evenimentul este găzduit de Sala Senatului de la Universitatea ”Dunărea de Jos” Galaţi, instituţie recunoscută ca un „incubator de creiere şi tehnologie” (sintagma aparţine Ministerului Educaţiei) în regiunea de sud-est a României.  

La eveniment vor participa : Adrian Mlădinoiu - secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Harry Ilan Laufer - secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Marius Humelnicu - city manager Primăria municipiului Galaţi, Marian Filimon - preşedinte Federaţia Patronală a IMM-urilor din Regiunea 2 Sud-Est, prof. univ. dr. Liliana Mihaela Moga - Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea ”Dunărea de Jos” Galaţi.

„Start-up Nation România” este cel mai generos program de finanţare pentru IMM-uri şi a fost aprobat în luna ianuarie a acestui an prin ordonanţa de urgenţă nr 10/2017. programul îşi propune să stimuleze înfiinţarea, de către tineri, de întreprinderi mici şi mijlocii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările