"Cafe Journal", primul pas de la actor la regizor făcut de Ciprian Braşoveanu

Premiera filmului va avea loc duminică. Foto: Facebook

Primul film independent de lungmetraj produs la Galaţi - Cafe Journal - se va juca în premieră duminică, 30 martie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regizat, scris, editat, montat şi produs de către actorul gălăţean Ciprian Braşoveanu, cel care joacă şi rolul principal, filmul CAFE JOURNAL îi mai are în distribuţie pe Cristian Gheorghe, Petronela Buda, Florin Toma, Ana-Maria Ciucanu, Gheorghe V. Gheorghe, Oana Gheorghe, dar şi pe regretatul Grig Dristraru.

Filmată majoritar în Galaţi, pelicula are ca subiect central lumea misterioasă descoperită la lăsarea nopţii de către personajul principal, Tudor (Ciprian Braşoveanu). Iar fotofobia – boala care îl împiedică pe Tudor să se bucure de lumina soarelui – reprezintă doar începutul poveştii declanşate de atacurile de anxietate.

Pe 29 martie, la avanpremieră, intrarea se face pe bază de invitaţie. Invitaţiile se împart de către membrii echipei Cafe Journal. Pe 30 martie, la ora 19.00, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările