Alte 42 de persoane infectate cu noul coronavirus în judeţul Galaţi.  202 cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19

Alte 42 de persoane infectate cu noul coronavirus
în judeţul Galaţi.  202 cadre medicale au
fost diagnosticate cu COVID-19

Foto: arhivă Adevărul

1.889 de persoane din judeţul Galaţi au contractat virusul. Nicio persoană nu a mai decedat în ultimele patru zile.

Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 în judeţul Galaţi se menţine ridicat, chiar dacă în ultimele zile s-a înregistrat o scădere a numărului de cazuri. Potrivit informaţiilor transmise de Prefectura Galaţi, în ultimele 24 de ore alte 42 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, ajungându-se la 1.889 de persane confirmate pozitiv.

965 de gălăţeni au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi, iar 113 persoane au decedat. Îmbucurător este că în ultimele patru zile nicio persoană infectată nu a decedat.

Creşte şi numărul cadrelor medicale care au contractat virusul. Sunt 178 de cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 la Spitalul de Urgenţă din Galaţi şi 24 de cadre medicale la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 308 teste, ajungându-se la 16.619 teste.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: