În Galaţi se construieşte după bunul plac al fiecăruia. Trei proprietari de imobile au fost amendaţi pentru lucrări de construcţii ilegale

În Galaţi se
construieşte după bunul plac al fiecăruia. Trei proprietari de imobile au fost
amendaţi pentru lucrări de construcţii ilegale

Foto: arhivă Adevărul

În ciuda amenzilor usturătoare aplicate săptămânal, unele dintre acestea ajungând şi la 50.000 de lei, mulţi gălăţeni aleg să construiască după ureche sau să facă modificări la locuinţele proprii fără să fi obţinut în prealabil avizul autorităţilor competente.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii locali la un imobil situat în Galaţi, pe strada Brăilei, s-a constatat că proprietarul, o persoană juridică, a executat lucrări de construcţii constând în amenajarea unui spaţiu comercial fără autorizaţie de construire. Drept urmare, acesta  a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată.

La un imobil de pe strada Teleajen din Galaţi, oamenii legii au constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii, constând în modificări interioare, fără a avea autorizaţie de construire. ”Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei şi s-a dispus intrarea in legalitate, în conformitate cu prevederile legii 50/1991, actualizată”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

De asemenea, proprietarul unui alt imobil situat în Galaţi, pe strada Traian, şi-a extins locuinţa fără să fi obţinut în prealabil autorizaţie de construire. Poliţiştii locali l-au sancţionat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările