529 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 în judeţul Galaţi, iar 235 de persoane s-au vindecat

529 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19
în judeţul Galaţi, iar 235 de persoane s-au vindecat

Foto: arhivă Adevărul

347 de persoane se află în izolare la domiciliu şi 529 de persoane sunt plasate în carantină instituţionalizată în judeţul Galaţi. 77 de persoane au decedat după infectarea cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, 17 mai, în judeţul Galaţi, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, 347 de persoane se află în izolare la domiciliu şi 529 de persoane sunt plasate în carantină instituţionalizată.

529 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, 77 au decedat şi 235 de persoane s-au vindecat. Au fost efectuate 4.608 teste.

64 de bătrâni de la căminul de vârstnici ”Sf.Ilie” internaţi la mai multe spitale din Galaţi s-au vindecat şi au fost externaţi, conform informaţiilor transmise de dr. Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

În urma retestării, la căminul ”Sf.Spiridon” au fost confrmaţi pozitiv cu COVID-19 alţi 42 de bătrâni din cei 139 câţi erau internaţi iniţial şi 11 persoane din rândul personalului (din totalul de 67 de persoane).

În total, 104 beneficiari de asistenţă socială şi medicală de la ”Sf.Spiridon” au fost infectaţi cu noul coronavirus şi doar trei s-au vindecat. Din cele 67 de persoane care îngrijesc bătrânii, 28 au fost diagnosticate cu COVID-19 şi trei s-au vindecat.

Alţi trei lucrători de la ISU Galaţi s-au vindecat şi au fost externaţi. În total, 6 din cei 10 angajaţi ISU diagnosticaţi cu COVID-19 s-au vindecat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: