Vrâncenii, aşteptaţi să treacă pragul Promenada Mall Brăila

Vrâncenii, aşteptaţi să treacă pragul Promenada Mall Brăila

Conferinţa de presă de la inaugurare

Evenimentul de inaugurare de aseară a punctat momentul trecerii Promenada Mall Brăila la statutul de cel mai mare proiect regional de retail din afara Bucureştiului. Extinderea complexului comercial va deservi un număr de 1 milion de locuitori din şase judeţe (Brăila, Galaţi, Ialomiţa, Buzău, Vrancea şi Tulcea).

Ştiri pe aceeaşi temă

Valoarea totală a investiţiei pentru extindere a atins 7,2 milioane de euro, aceasta fiind doar o etapă dintr-un vast program de dezvoltare derulat de New Europe Property Investments, fondul de investiţii care deţine parcul comercial European Retail Park Brăila din care face parte şi centrul comercial Promenada Mall.


Investiţia s-a concretizat într-o galerie comercială nouă şi o zonă de food &entertainment, ambele construite de la zero. Ca urmare a extinderii, suprafaţa închiriabilă totală a mall-ului este acum de aproximativ 60.000 de metri pătraţi, la un grad de închiriere actual de peste 90%. Parcarea a fost de asemenea extinsă până la un număr de 1.400 de locuri de parcare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: