VIDEO Tricolor de dimensiuni impresionante, desfăşurat într-o comună din Vrancea. „A fost frig, dar ne-am încălzit sufletele“

VIDEO Tricolor de dimensiuni impresionante, desfăşurat într-o comună din Vrancea. „A fost frig, dar ne-am încălzit sufletele“

Tricolorul uriaş de la Năruja

Evenimentul a fost organizat de Biblioteca Comunală din Năruja, în cinstea Zilei Naţionale şi a Centenarului Marii Uniri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi a fost o zi specială în comuna Năruja, unde Biblioteca Comunală, în colaborare cu şcoala şi parohia din localitate au organizat un eveniment de suflet închinat Zilei Naţionale a României şi Centenarului Marii Uniri.

Elevii şcolii au reuşit să-i impresioneze până la lacrimi pe localnicii prezenţi în curtea Căminului Cultural cu o scenetă de război, iar la final a fost desfăşurat un drapel tricolor în lungime de 150 de metri.

"Drapelul a fost comandat de primărie şi are 150 de metri şi nu 100, cât este vârsta României Mari, tocmai pentru faptul că vrem ca şi peste 50 de ani să ne sărbătorim ţara cu acest drapel. A fost frig la Năruja astăzi, dar ne-am încălzit sufletele", ne-a declarat Adrian Bratie, bibliotecarul comunei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările