Ciorovăială la inaugurarea clădirii fostei Prefecturi, între liberalul Toma şi pesedistul Oprişan - VIDEO

Ciorovăială la inaugurarea clădirii fostei Prefecturi, între liberalul Toma şi pesedistul Oprişan - VIDEO

Inaugurarea sediului fostei Prefecturi Putna

Inaugurarea clădirii, după 30 de ani de renovări, a avut loc chiar de Ziua Unirii Principatelor Române, în prezenţa preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Toma, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi Marian Oprişan, vicepreşedintele aceluiaşi for, nu sunt pe aceeaşi lungime de unde în privinţa a ceea ce se va întâmpla în viitor, în clădirea fostei Prefecturi Putna. 

Iar neînţelegerile au ieşit la suprafaţă şi duminică, de Ziua Unirii Principatelor Române, cu ocazia inaugurării clădirii la care s-a lucrat în ultimii 30 de ani. 

În discursul său, preşedintele CJ a spus că intenţionează să dea în administrare clădirea către  două dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior,  Universitatea Bucureşti şi Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi, care vor să deschidă mai multe linii de studii la Focşani.

 În discurs a intervenit Marian Oprişan, care a spus că este exclus acest lucru, având în vedere că el a propus pe când era şef al administraţiei judeţene ca imobilul să fie dat către Palatul Copiilor.

Mai mult decât atât, Oprişan i-a reproşat liberalului Cătălin Toma că nu a mulţumit PSD pentru realizarea construcţiei.

 

Evenimentul de inaugurare a avut loc în prezenţa preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a autorităţilor locale şi judeţene, dar şi a Înaltpresfinţitului Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, care a şi oficiat, împreună cu un sobor de preoţi, o slujbă de sfinţire.

Vă mai recomandăm:

Cum a reuşit Tudorel Toader să convingă autorităţile să facă la Focşani o filială a Universităţii „Al. I. Cuza Iaşi”

FOTO Una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Vrancea, vizată de controverse cu iz politic

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările